ETKİNLİKLER
Adıyaman’da 48 nci Doğu ve Güneydoğu Anadolu SMMMO Platform Toplantısı Yapıldı
06 Aralık 2019 Cumartesi günü Adıyaman da gerçekleştirilen 48 ncü Doğu ve Güneydoğu Odaları Platform toplantısı Adıyaman SMMM Odasının ev sahipliğinde yapıldı

Platform toplantısının konusu ‘Mesleğimizin ana faaliyet konusu olan iş ve işlemlerle ilgili çözüm önerileri ile İllerimizde vergi mükellefleri ile meslek mensuplarının artış oranlarının karşılaştırılması, izlenecek yöntem ve öneriler’ konuları olarak ele alındı.

Platform toplantısına Ankara Türmob heyetinden Türmob Genel Başkanı Emre KARTALOĞLU, Türmob Denetleme Kurulu üyesi- Erkan Azizoğlu, Türmob Mesleki Sorumluluklar ile Araştırma Kurul Üyesi-Ymm M.Nurullah BUDAK katıldılar.

Doğu ve Güneydoğu Oda Başkanlarından Van SMMMO Bşk İbrahim ŞAHİN, Muş SMMMO Bşk Murat Kayhan GÜNGÖR, Kars SMMMO Bşk Turgut GÜZEY, Malatya SMMMO Bşk Nuh POYRAZ, Elazığ SMMMO Bşk Cemal ŞİMŞEK, Bitlis SMMMO Bşk. Barış MÜŞTEKHAN, Adıyaman SMMMO Bşk Murat KOCA, Batman SMMMO Bşk Hayrettin BAŞARAN, Diyarbakır SMMMO Bşk Mustafa VURAL, Şanlıurfa SMMMO Bşk Mustafa KARADAĞ, Gaziantep SMMMO Bşk Hakan ÖZSEVEN. Katıldılar.

Mardin-Şırnak SMMM Odası heyetince Oda Başkanı Hamit DURGAN, Başkan Yardımcısı Ömer SAVDA, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamdullah YAVUZ, Mehmet Ali KURTAY, Asuman ÇABUKOĞLU. Disiplin Kurulu Başkanı Renas ÖZALP , Denetleme Kurulu Başkanı Bülent TEKİN, Üst Kurul Üyelerinden Halil ARSLAN, Mustafa YUSUFOĞLU ile meslek mensubu Senar BAŞAK katıldı.

Oda Başkanlarından İbrahim ŞAHİN, Murat KOCA, Mustafa VURAL tarafından oluşan Divan ile toplantıya başlanıldı.

Adıyaman Oda Başkanı Murat KOCA’nın yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından Türmob Genel Başkanı Emre KARTALOĞLU, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Odaları Oda başkanlarının konu ile ilgili konuşmalar yapıldı.Güzel ve verimli geçen Toplantı sonrası geçmiş dönem oda başkanlarına hizmetlerinden ötürü Türmob Genel Başkanı Emre KARTALOĞLU tarafından teşekkür belgeleri takdim edilmesinin ardından toplantı sona erdi.
GÜNCEL ETKİNLİKLER
Odalar arası uygulama birlikteliği Haksız rekabet ve disiplin işlemleri çalıştayı
Mardin de KDV-ÖTV Uygulamaları Semineri Yapıldı
Mardin-Şırnak SMMM odasınca Nusaybin Vergi Dairesi Müdürlüğüne ziyaret
TÜRMOB 2.olağanüstü genel kurul toplantısına katılım sağladık
Mardin'de Bilirkişilik temel eğitimi verilmeye başladı
42. Doğu ve Güneydoğu Anadolu SMMM odaları platform toplantısı
Mardin-Şırnak SMMM odasınca Artuklu Üniversitesi Rektör Vekili ve Okul Müdürü Prof.Dr.Hüseyin Haşimi GÜNEŞ’i ziyaret
Van'da gerçekleştirilen SMMM Platform toplantısı
Kızıltepe Eğitim-Bir-Sen heyeti başkan DURGAN'ı ziyaret etti
TÜRMOB 80.Başkanlar Kurulu toplantısı Ankara'da yapıldı
Mardin-Şırnak Mali Müşavirlerin iftar yemeği buluşması
Mardin-Şırnak SMMM Oda Başkanı Hamit DURGAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Hükümet Konağına ziyarette bulundu

MARDİN-ŞIRNAK SERBEST MUHASEBECİ

MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

(CHAMBERS OF CERTIFIED PUBLİC ACCONTANTS OF MARDIN-SIRNAK)